Binnen 1 maand een nieuwbouwwoning? Dit zijn onze tips

0
31

Wil jij een nieuwbouwwoning en het liefst ook zo snel mogelijk? Dat lukt alleen wanneer je op de juist manier en slim op zoek gaat naar jouw droomwoning. Wij helpen je graag verder in dit zoekproces en geven er hieronder meer informatie over.

  • Weet waar je moet zoeken
  • Sla geen dag over
  • Verdiep je goed in de financiën
  • Spreek met zoveel mogelijk mensen

Weten waar je moet zoeken

Maak een duidelijk plan voor jezelf waar je precies gaat zoeken naar die nieuwbouwwoning waar je naar op zoek bent. Zoek je in een bepaalde regio? Breng dat alle potentiële websites, makelaars en mensen in kaart die jou misschien verder kunnen helpen. Zoek tegelijkertijd ook naar alle bouwprojecten die er aan de gang zijn en die er in de laatste jaren zijn geweest. Zo weet je precies waar er kansen liggen voor jou. Zoek je bijvoorbeeld in de provincie Utrecht en nog specifieker in een provincie als Houten? Dan kun je alles in de gaten houden nieuwwonenutrecht.nl, want daar vind je alle nieuwbouwhuizen met de projecten die daar zijn te vinden.

Geen dag overslaan

Maak er een gewoonte van om er elke dag mee bezig te zijn en maak het je belangrijkste prioriteit. Op deze manier kun je namelijk snel stappen zetten en vaart maken achter het zoeken naar een woning. Wanneer je dagen over gaat slaan met zoeken dan maak je er ook snel een gewoonte van om niet meer naar een woning te zoeken en voor je het weet ben je zo weer een aantal maanden verder.

Goed in de financiën verdiepen

Houd het doen van de financiën niet alleen bij het gebruik van een rekenmachine om de maximale hypotheek te berekenen. Doe zelfstandig verder onderzoek naar alle mogelijkheden, hoeveel je er zelf aan kwijt kunt en wilt zijn en welke kosten er nou allemaal precies bij komen kijken. Zowel voor het kopen van de woning als de kosten van de hypotheek op de lange termijn.

Spreek zoveel mogelijk mensen

De beste manier om goede deals te vinden en op de hoogte te worden gebracht van een echte droomwoning is door te netwerken. Spreek zoveel mogelijk mensen die je wellicht verder kunnen helpen. Zelfs als je denkt dat iemand misschien niet zoveel kan bieden. Door er gewoon over te praten kom je er misschien achter dat zij juist net een contact hebben die jou wel verder kan helpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here