De beste plek om tot rust te komen

0
29

De slaapkamer is de beste plek om tot rust te komen, even lekker bijtanken voor een nieuwe dag of voor een avond. Er zit echter wel een maar aan, hoe kom je dan het best tot rust in de slaapkamer en wat heb je daar voor nodig?

Inrichting

De inrichting van je slaapkamer bepaald ook een hele boel in het tot rust komen. Als je namelijk gewoon een matras op de grond legt en verder niks in je slaapkamer zet, word je niet tevreden en raak je niet goed genoeg uitgerust. Een warme plek die volgens jouw wensen is ingericht, dat is de bedoeling van een plek waar je tot rust komt. Zo zou ik je graag een voorbeeld willen geven van mijn ervaring.

Ik ben naar een woonwinkel in Borne gegaan en daar ben ik gaan kijken voor een bed. Nou bedden hebben ze in grote getalen en dat biedt een groot voordeel: je hebt veel keuze. Nadat ik daar geweest was mocht ik een matras een nacht meenemen om op proef te slapen en dat matras beviel me goed, maar ik wou eigenlijk een nog iets zachtere matras en dat was geen probleem. Ook die mocht ik een nacht uitproberen en dat was erg fijn. Ik ben uiteindelijk voor dat matras gegaan met een mooi bed, achteraf ben ik nog steeds blij.

Meubelen

Na alleen een bed ben je nog niet klaar, want de rest van je kamer wil je ook nog inrichten. Daar hadden mijn vrienden een tip voor: Kotter Living Oldenzaal. Daar ben ik ook heen gegaan en dat beviel me ook erg goed. Heel goed advies over hoe ik mijn slaapkamer mooi uitgerust kon inrichten met neutrale kleuren.

Foto’s laten zien van mijn slaapkamer, verteld wat ik graag zou willen en dat gecombineerd met hun advies. Aan de hand daarvan de spullen gekocht waar we op uit kwamen en dat heeft een verbluffend mooi resultaat gekregen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here