Een huis kopen met een broer was nog nooit zo makkelijk

0
24

Een kuis kopen met een broer kun je het beste doen in samenwerking met lexwonen.nl. Na jaren van school, studie, reizen en onderzoeken heb ik eindelijk besloten om op zoek te gaan naar een baan waar ik al deze kennis en ervaring kan gebruiken. Zo heb ik tijdens het reizen en onderzoeken mezelf goed leren kennen en erg veel ervaring opgedaan en ik heb het gevoel dat het eindelijk tijd is om echt aan de slag te gaan. Ik wil graag werken bij een groot bedrijf waar ik echt in geloof. Zo heb ik al verschillende bedrijven op het oog, maar als de ambitieuze jongen die ik ben, zal dit niet gemakkelijk worden. Toch wilde ik er echt voor gaan. Na nog maar net begonnen te zijn met rondkijken kreeg ik een aanbieding waar ik alleen maar van kon dromen. Ik kon full-time werken bij een enorm bedrijf waar ik erg lang fan van ben. Tuurlijk moesten er nog een hoop dingen op zijn plek vallen, maar het zag er erg goed uit. Toch was er één probleem, het was erg ver weg.

Komt het rond?

Een aantal weken later werd het officieel, ik kan hier werken! Ik was door de dolle heen, en de eerste weken genoot ik met volle teugen. Toch was er iets wat toch wel een groot probleem was. Ik moest elke dag zo’n drie uur rijden, en als je de files meerekent dan kon dit nog wel eens langer worden. Ik wilde heel graag verhuizen zodat ik veel dichterbij kon wonen. Toch had ik daar nog niet genoeg geld voor. Toen dacht ik op een dag aan mijn broer die ik pas ook hoorde over verhuizen. Ik sprak met hem over het idee en we vormden een plan om samen te verhuizen. Ik zou een huis kopen met mijn broer.

Een huis kopen met mijn broer

Ik ging een huis kopen met mijn broer, hier komen alleen erg veel dingen bij kijken. Gelukkig kon lexwonen.nl ons hierbij helpen. Ze hielpen ons met allerlei juridische en financiële zaken die we nooit in ons eentje hadden kunnen regelen. Tot mijn grote geluk is het gelukt om een huis te kopen met mijn broer, en dat allemaal dankzij lexwonen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here