Eindelijk de eigen tuin en schutting

0
32

Het aanpakken van de de tuin is niet mijn ding, maar de tuin moet wel netjes zijn. Mijn vriendin en ik besloten daarom in de lente de tuin aan te pakken. We hadden het best wel uitgesteld, daarom moest er heel wat gebeuren. Naast het aanpakken van het terras, wilden we ook een mooie schutting om onze tuin hebben. De schutting die er stond, was geplaatst door de vorige bewoners. We wilenden onze eigen schutting, net zoals de rest van het huis, moest de schutting in onze eigen smaak zijn. Dat gold natuurlijk ook voor de gehele tuin: het terras, de planten en andere zaken.

Er was een container nodig

Omdat wij de het aanpakken van de tuin, lang hadden uitgesteld, moesten wij een container regelen. Het was echt niet mogelijk om dat in ons eigen afval te doen. De container was zo besteld bij Voshaar Containers. Echt super makkelijk. We konden dus aan de slag in de tuin. Eerst haalde we alle stenen eruit. Een heel werkje, maar we kregen hulp van familie en vrienden. Het duurde een ochtend, maar de stenen waren weggewerkt. Velvolgens moest de tuin worden ingericht. Natuurlijk eerst de nieuwe stenen erin en daarna de plantenbakken plaatsen. Dit alles moest nog omringd worden door een mooie schutting.

Goede schutting uitgezocht

Die schutting hadden we de week er voor uitgezocht. We ging kijken bij Voshaar Schuttingen in Enschede. Tja, wat voor schutting wil je eigenlijk, er is genoeg keus. We werden goed geholpen en zagen verschillende schuttingen voorbij komen. De keuze was snel gemaakt en we hoefden eigenlijk verder niets te doen. Uiteindelijk werd de schutting geplaat en was de tuin af.

We hebben het lang uitgesteld, maar het resultaat mag er zijn. Het huis en de tuin is nu volledig naar onze wensen en dat geeft echt een sterker thuis gevoel. Het zal ook nog wel even duren voordat we weer in de weer gaan met de tuin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here