Waarom leningen.nl je goed verder kan helpen

0
66

Soms zit je vast, je wilt graag iets kopen of een verbouwing verrichten, maar het geld op je spaarrekening is nog niet toereikend. Wellicht is je auto plotseling kapot en valt deze voor een schappelijk bedrag niet meer te repareren. Een andere auto is noodzaak om daarmee op je werk te komen. Heb je te horen gekregen dat je zwanger bent? Gefeliciteerd! Maar wellicht zat het nog niet in de planning of komt het iets te vroeg? Ook dan zit je wellicht een beetje vast en wil je graag wat extra bestedingsruimte hebben zodat je de babykamer kunt gaan inrichten. Allemaal uitstekende redenen om een lening af te sluiten en je zelf wat vrijheid te geven. Wij helpen je graag verder, kijk op leningen.nl/vergelijken/.

Leningen vergelijken

Als je een lening wilt afsluiten, dan loont het om goed te vergelijken. Iedere kredietverstrekker heeft zijn eigen voorwaarden, rentepercentages en kosten. Er zijn enorm veel kredietverstrekkers. Door de vergelijker te gebruiken op leningen.nl is het mogelijk om al deze verschillende leningen eenvoudig en snel door te spitten en de juiste lening die bij jouw situatie en budget hoort eruit te kiezen.

Lening berekenen

Hoeveel je mag lenen, wordt uiteindelijk bepaald door de kredietverstrekker. Maar het is zeer verstandig om ook voor jezelf een berekening te maken. Het is uiteraard niet de bedoeling dat je door het afsluiten van een lening in financiële problemen terecht komt. Om het maximale veilige leenbedrag ofwel het verantwoord kredietmaximum te kunnen berekenen stel je jezelf de volgende vragen:

  • Ben je in loondienst?
  • Wat is je gezinssamenstelling?
  • Wat is je netto maandinkomen?
  • Indien van toepassing. Wat is de netto maandinkomen van je partner?
  • Wat is je woonsituatie?
  • Wat zijn de je maandelijkse woonlasten?
  • Eventuele andere vaste maandlasten?

Lening aanvragen

Om uiteindelijk de meest voordelige lening via leningen.nl aan te kunnen vragen, heb je de antwoorden van een aantal hierboven gestelde vragen ook nodig. Je kunt de aanvraag van een lening geheel online regelen bij Leningen.nl. Maar mocht je hulp nodig hebben bij het invullen van het aanvraagformulier kunt u ook bellen op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur naar telefoonnummer: 020 – 726 71 00.

Goedkoop lenen

Nadat je een offerte voor je lening ontvangen hebt, is het altijd verstandig om de voorwaarden nog een keer goed door te nemen. Controleer de rente van je lening. Hoe lager de rente, des te minder kosten je betaald. Ook de looptijd van de lening heeft veel invloed op het maandelijks te betalen bedrag. Hoe korte de looptijd hoe hoger het maandbedrag en hoe minder rente je betaald in het totaal. Kies je voor een lange looptijd lening, dan geniet je van een laag maandbedrag maar betaal je over de gehele lening wel een hoger rentebedrag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here